Jací jsou studenti a absolventi VŠE.
Výskum sebahodnotenia a hodnotenia nedostatkov v pripravenosti študentov VŠE a ich situácie na škole. Profesná orientácia študentov. Hodnotový rebríček, preferované hodnoty a ľudské vlastnosti. Motivačná zameranosť študentov VŠE. Postup a metóda výskumu, interpretácia výsledkov. Absolventi v praxi. Nástup do zamestnania a výber zamestnávateľa. Pracovné zaradenie. Sociálne podmienky absolventov, ich hodnotová orientácia.