Jak je zkoušky nesložily. - Seger, J.
Rozhovor s prorektorom pre pedagogiku na VŠE Praha o priebehu tohoročných prijímacích skúšiek, o nedostatkoch študentov stredných ekonomických škôl, o narastajúcom počte uchádzačov o štúdium na VŠE, o najvyhľadávanejších fakultách, o spôsobe výberu študentov na štúdium na VŠE a o právomoci vysokej školy v oblasti prijímacích skúšok a odvolacieho pokračovania.