<The> young economist's guide to professional etiquette. - Hamermesh, D.
Príspevok D. Hamermesha, profesora ekonómie na Michiganskej univerzite k tomu, ako by sa mali správať mladí graduovaní ekonómovia a začínajúci asistenti - prístup k vyučovaciemu procesu, publicistická a výskumná činnosť, skriptá, vzťah študent - vyučujúci, vzťahy mladých vyučujúcich medzi sebou, permanentné štúdium a vzdelávanie sa mladých ekonómov.