Emissionsminderung durch flächenhafte Verkehrsberuhigung. - Kanzlerski, D.
Problémy šírenia emisií v mestskej doprave a možnosti ich znižovania zavádzaním katalyzátorov. Plošné odbúravanie dopravy ako koncepcia politiky dopravy v mestách. Účinky znižovania rýchlosti na znižovanie emisií. Celkové koncepcie prerozdelenia dopytu po doprave.