Fakulta ekológie. - Konrád, V.
Informácia o novozriadenej Fakulte ekológie pri Technickej univerzite vo Zvolene. Zameranie fakulty. Základná forma štúdia. Celková dĺžka štúdia. Celková dĺžka štúdia 5 rokov. Základné študijné odbory: Ekológia prírodného prostredia a Ochrana a tvorba životného prostredia. Predpokladaná ročná potreba odborníkov pre Slovensko - 100 až 150.