Global warming debate in the USA. <The> clash between scientists on policy projections. - Goldstein, W.
Problematika vplyvu znečisťovania ovzdušia na zmeny globálnej klímy. Vážne rozpory medzi vedcami o nutnosti okamžitého zastavenia či obmedzenia emisií plynov spôsobujúcich skleníkový efekt a tým obmedzenia priemyselného rastu a využívania energie. Odhad emisií týchto plynov podľa krajín 1960-88. Odporúčania NAS (Národnej akadémie vied USA) - správa o dôsledkoch zohrievania zemegule.