Minderung von Schadstoff-und CO2 - Emissionen im Strassenverkehr - eine Herausforderung für Raumordnung und Städtebau. - Schmitz, S.
Analýza štyroch fáz rozrastania lokálnych problémov znečisťovania životného prostredia na globálny problém. Súčasná situácia v znečisťovaní emisiami a budúci vývoj v SRN. Rozdiely v znečisťovaní životného prostredia vo východnej a západnej časti SRN. Stratégie na znižovanie emisií a nástroje ich presadzovania.