Minderung von Schadstoffemissionen im Strassenverkehr durch verkehrsbeeinflussende Massnahmen. - Ahrens, G.A
Riešenie problémov súvisiacich s rastom motorizácie v nových spolkových krajinách v SRN. Opatrenia na znižovanie zdraviu škodlivých látok, koncetrácie ozónu. Zámery znižovania emisií do r. 2005. Požiadavky na integrovaný vývoj dopravného systému orientovaného na životné prostredie. Ekonomické nástroje na presadenie ekologických scenárov.