Möglichkeiten und Grenzen der Schadstoffminderung im Strassenverkehr durch fahrzeugtechnische Massnahmen. - Gorissen, N.
Podiel dopravy na celkovom znečisťovaní ovzdušia. Prognózy znižovania emisií na r. 1998-2005. Súčasné predstavy o vývoji emisií na r. 1985-1989. Scénare emisií u osobných automobilov a nárast nákladnej prepravy. Výpočty dopravných výkonov na diaľniciach. Vzťahy emisií automobilov a účinnosti technických opatrení na znižovanie škodlivín.