Nové právní předpisy k ochraně životního prostředí. - Tichotová, P.
Životné prostredie všeobecne. Ochrana vôd. Odpadové hospodárstvo. Ochrana ovzdušia. Ochrana zdravia. Ochrana prírody. Ochrana poľnohospodárskeho a lesného pôdneho fondu. Súvisiace právne predpisy.