Pkw, Bus oder Bahn? Emissionsminderungspotentiale im Nahverkehr. - Knörr, W.
Súhrn výsledkov porovnania spotreby energie a emisie škodlivín podľa jednotlivých dopravných prostriedkov používaných v prímestskej doprave. Potenciál možného znižovania škodlivín. Postavenie železnice v prímestskej doprave. Perspektívy do r. 2000.