Problematika životného prostredia v Rakúsku a ČSFR. - Fidrmuc, J.
Ekologické zabezpečenie rozvoja energetiky v Rakúsku. Politické problémy životného prostredia. Podmienky pre rozvoj agroturistiky na Slovensku. Prednosti ČSFR v ekológii podľa štúdie Viedenského spolku pre globálnu ochranu životného prostredia. Jednota riadenia životného prostredia v Rakúsku a jednota jeho fondov. Zdroje rakúskeho Ekofondu.