UNICED: no consensus on combating the greenhouse effect? - Sondhof, H.
O konkrétnych krokoch boja proti skleníkovému efektu sa má rozhodnúť na konferencii OSN o životnom prostredí a rozvoji v Rio de Janeiru v júni 1992. Zatiaľ sa nedosiahol všeobecný súhlas k viacerým rozhodujúcim otázkam v tomto smere. Posledná možnosť na zblíženie názorov je na záverečnej schôdzi Prípravného výboru v marci t. r. Rozbor dôvodov brániacich dohode. Problematika financovania akcií a požiadavky na priemyselne vyvinuté krajiny.