Cesta k přežití, či k úspěchu? Farmaceutický průmysl v ČR. - Ludvík, B.
Zvýšený dovoz liekov zo západu, problémy s vývozom čs. farmaceutických preparátov do západných krajín a problémy na predchádzajúcom najdôležitejšom trhu bývalého ZSSR spôsobujú, že čs. výrobcom hrozí krach. Rozhovor s riaditeľom odboru farmácie a chemických špecialít MP ČR o príčinách krízového stavu českého farmaceutického priemyslu. Prehľad situácie vo vybraných farmaceutických firmách.