Perspektiven von Flächenstillegungsprogrammen. - Fasterding, F.
Pokles cien obilia v krajinách ES a vytvorenie programu znižovania poľnohospodárskych plôch. Cieľ programu - ohraničenie produkcie obilia v členských štátoch ES. Podiel znižovania plôch na poklese výroby obilia v r. 1991. Stimulácia znižovania plôch nemeckou vládou. Varianty tohto znižovania.