Zemědělství mezi mlýnskými kameny.
Stanoviská k otázkam súčasného stavu poľnohospodárstva a situácie poľnohospodárskeho družstevníctva. Názory na východiská z neutešenej situácie v súčasnom poľnohospodárstve, na prípravu realizácie transformačného zákona a na možnosti vytvoriť z družstiev podnikateľské subjekty.