Manažment adaptačných procesov v poľnohospodárstve v prechode na trhovú ekonomiku. - Grznár, Miroslav
Analýza produkčnej a marketingovej situácie, vytýčenie cieľa podniku, analýza trhu, externého prostredia, identifikácia a zhodnotenie výrobných možností pre potreby manažmentu adaptačných procesov v poľnohospodárskych podnikoch. Určenie štruktúry výroby variantným spôsobom, vyhodnotenie variantov podľa príjmov a výdajov a výber optimálneho variantu. Implementácia plánu a jeho modifikácia.