Několik poznámek k diskusi o povaze zemědělských družstev. - Karlík, J.
Oddelenosť privatizácie družstiev a princípy privatizácie v celej ekonomike a hodnotenie možností jej realizácie. Vzťah družstevníkov bez pôdy a ľudí, ktorí pracovali v štátnom sektore pri stanovovaní podielu na majetku. Hodnotenie družstevného charakteru JRD v otázke majetkových podielov, podielu na zisku a strate, v otázke dobrovoľnosti členstva. Rozdiely medzi JRD a štátnymi majetkami. Reálnosť členstva v družstve.