Některé otázky strategie podniků - Choma, D.
Postup pri spracovaní stratégie poľnohospodárskeho podniku. Kritériá prosperity podniku. Hospodárska politika vlády a podnikové stratégie. Metodologické postupy pri tvorbe podnikových stratégií. Zhodnotenie východiskového stavu a metóda medzipodnikového porovnávania. Formovanie výrobného programu. Časový horizont a naturálne ukazovatele. Stratégie, pracovná sila a investície. Výkonnosť a produktivita.