Nástin vypovídací schopnosti typových modelů pro rozhodování na úrovni zemědělských podniků. - Mokrišová, Jaroslava
Konštrukcia interaktívneho a integrovaného modelového systému pre rozhodovanie na úrovni poľnohospodárskych podnikov. Parametre podnikovej databázy a vstupy a výstupy. Určenie štruktúry očakávaného synchronizovaného stavu výrobných procesov. Prepojenie a kvantifikačné naplnenie modelového systému. Použitie komplexného lineárneho modelu poľnohospodárskeho podniku.