Statistické přehledy o československém a zahraničním agrokomplexu. Základní charakteristiky zemědělských podniků v třídení podle výměry zemědělské půdy.
Charakteristiky poľnohospodárskych podnikov v triedení podľa výmery poľnohospodárskej pôdy v štatistických ukazovateľoch. Plochy kultúr a veľkostná štruktúra podnikov. Štruktúra pracovníkov podľa veľkosti podnikov, veku a pohlavia pracovníkov. Mechanizačné prostriedky podnikov. Výmera a objem produkcie u obilovín, zemiakov, technických plodín, krmovín, zeleniny a ovocia. Stavy hospodárskych zvierat.