Vybrané problémy strategického řízení podniků v agrokomplexu. - Julínková, I.
Teoretické aspekty podnikateľskej filozofie, ktorej súčasťou je proces stáleho vytvárania rovnováhy záujmov interných a externých skupín, otázky marketingovej koncepcie podnikania a jej organizačné riešenie v rámci aplikovanej cenovej politiky výrobcov. Aplikácia cenovej politiky na trhu. Vytváranie agrokomplexu založeného na vertikálnej kombinácii a stabilite organizačných a právnych foriem.