Zarzadzanie jako nowoczesna sila vytwórcza. - Sudol, S.
Rozhovor s prof. S. Sudolom, predsedom Vedeckého výboru pre organizáciu a riadenie PAN a jeho zloženie. Jeho činnosť v roku 1991. Jeho škola. Plán práce výboru na rok 1992. Ceny za práce a zásluhy v tejto oblasti. Platí ešte, že riadenie je výrobná sila? Situácia podnikov v trhovej ekonomike.