<Le> droit, arme stratégique pour l'entreprise. - Orange, M.
Stane sa Francúzsko Amerikou pri uplatňovaní práva v podnikaní? Príklady podnikov, ktoré prešli z defenzívy do útoku. Efektívnosť právnych skupinových služieb. Hojnosť právnych pravidiel. Príloha: distribúcia ako ustavičný konflikt, diplom ako nová hospodárska zbraň, ekológia - prvé európské právo. (L'Usine nouvelle 1992, č.2357).