DEA analýza aplikovaná na stabilitu efektívnosti veľkých chemických firiem. - Sojka, Jozef
DEA analýza - metodológia na meranie efektívnosti v rôznych úrovniach a organizáciách. Popis Charnesovho modelu. Porovnanie DEA analýzy s expertnou analýzou.