Koncepční rozhodování a styl řízení. - Stýblo, Jiří
Dôležitým prvkom demokratického štýlu riadiacej práce je kolektívny prístup k rozhodovaniu, ktorý vedie k efektívnemu riešeniu problémov. Hlavné výhody kolektívneho prístupu k rozhodovaniu. Dôležitosť morálno psychologického aspektu kolektívneho prístupu k rozhodovaniu. Popis hlavných variantov štýlu riadiaceho rozhodovania. Podmienky úspešného štýlu vedenia.