<LA> PME: une gestion spécifique? - Marchesnay, M.
Systém špecifického riadenia malých a stredných podnikov sa opiera o štyri piliere - podsystém cieľov, organizačný podsystém, podsystém aktivít a ekologický podsystém. Systém riadenia finalizovaný podnikateľom. Systém riadenia PIC a CAP - ich charakteristika. Riadiaci systém otvorený na ekológiu. (Economie rurale 1991, č.206).