<La> responsabilité des dirigeants. - Denoune, M.
Zamestnanci, akcionári, štát. Zodpovednosť šéfov je neobmedzená. Ako sa môžu chrániť? Šéfovia s právnou alebo faktickou zodpovednosťou. Obmedzená právomoc. Civilná zodpovednosť. Trestná zodpovednosť. Príloha: osobná zodpovednosť a štatút, administratívna a delegovaná zodpovednosť. Poistenie. (L'Entreprise 1992, č.77).