Produktdiversifikation auf der Basis eigenen technologischen Know-hows. - Bühner, R.
Analýza faktorov úspešnosti interných projektov diverzifikácie produkcie na základe modelov procesov inovácie produkcie. Diverzifikácia produkcie ako jej inovácia. Fáze generovania idey diverzifikačného projektu a jeho výber. Realizácia diverzifikačného projektu (transfer know-how, organizácia projektu a jej personálne zaistenie, integrácia nových činností do štruktúry podniku a jej kontrola).