Kancelářska pracoviště včera, dnes a zítra.
Súčasný technický rozvoj prináša veľké zmeny aj do kancelárií. Práce sú v nich komplexnejšie, pracovníci kvalifikovanejší. Vo zvýšenej miere sa využíva automatizácia, zvyšuje sa kultúra práce i jednania so zákazníkom. Mení sa charakter kancelárií, rozmiestenie pracovníkov, vytvárajú sa kombinované kancelárie.