Erfahrungen mit städtischen Konzepten zur Verkehrsentlastung und Emissionsreduzierung im In- und Ausland. - Apel, D.
Možnosti redukcie dopravy v mestských centrách a v obytných štvrtiach. Príklady globálnych koncepcií redukcie dopravy a znižovania emisií (Zürich, Stockholm, Mníchov). Realizovanie koncepcií na znižovanie dopravy v sídelných územiach.