Europäischer Binnenmarkt Umwelt und Bahn. - Ellwanger, G.
Návrhy komisie ES na harmonizovanie konkurenčných podmienok železníc v Európe. Negatívne dôsledky deregulácie na spolkové železnice. Stratégia nemeckých železníc - kooperácia v preprave tovarov, ponuka superrýchlych vlakov, kooperácia s Lufthansou. Vývoj dopravy s novými spolkovými krajinami a východnou Európou.