Up in the air about quality. - Kloppenborg, T.J
Výsledky prieskumu názorov na akosť leteckej dopravy u vedenia liniek a pasažierov. Popis použitej metodiky a anketového dotazníka s 60 otázkami. Poradie znakov akosti leteckej dopravy u pasažierov, vedenia liniek a predstaviteľov orgánov. Štatistika sťažností pasažierov na jednotlivé nedostatky v poskytovaných službách. Navrhované ekonomicky nenáročné zlepšenia od účastníkov ankety.