Ekonomické účty v zemědělství. - Fojtl, J.
Niektoré metodické rozdiely a koncepčné problémy transformácie vzťahujúce sa k súhrnným ukazovateľom poľnohospodárstva s cieľom zaistiť konzistentnosť so západnými štatistikami. Systém národohospodárskych účtov. Ekonomické účty v poľnohospodárstve. Účet poľnohospodárskej produkcie. Ďalšie účty (tvorby dôchodku, užitie hrubej vytvorenej hodnoty a i.).