Finanční informace = základ kvalifikovaného řízení. Audit a účetnictví. - Rose, A.
Rozhovor s Antheou Rose, tajomníčkou ACCA (The Chartered Association of Certified Accountants) so sídlom v Londýne, ktorá napomáha audítingu v ČSFR a pri zakladaní komôr audítorov (overovateľov). Časové predpoklady fungovania komory audítorov. Pomoc pri školení audítorov.