Nowoczesne kierunki w nauce o zarzadzaniu. - Goscinski, J.
Riadenie podniku pomocou jeho financovania. Štyri druhy správ a štyri profily finančnej analýzy. Riadenie podniku pomocou kontraktových manažérov. Tri typy manažmentu Bay-Out. Stratégia kupujúcich akcie, stratégia majiteľa a stratégia získavania prostriedkov.