Stálá provozovna, nebo dceřina společnost? Srovnání z právního a daňového hlediska. - Částková, J.
Odpovede na otázky, či môžu a za akých podmienok môžu zahraničné firmy založiť v ČSFR svoju stálu prevádzku a aké výhody, alebo nevýhody má stála prevádzka oproti klasickej dcérskej spoločnosti z hľadiska daní. Rozdiely nie sú zanedbateľné a v niektorých prípadoch môžu znamenať citeľnú daňovú úsporu.