Co dělat, když zákazník neplatí.
Množenie prípadov neschopnosti zákazníka včas platiť za dodané výrobky. Tri hlavné kroky, ktoré vytvárajú šance, že veriteľ obdrží svoje peniaze: potvrdenie splatného dlhu; zlepšenie vlastnej pozície voči dlžníkovi a právne vymáhanie pohľadávky.