Metody obliczania zapotrzebowania na kapital eksploatacyjny. - Szalanski, M.
Článok je zameraný na metódu výpočtu prevádzkového čiže obežného kapitálu. Potreba prevádzkového kapitálu. Prevádzkový cyklus. Kladná potreba tohto kapitálu. Príklad obchodného podniku. Príklad priemyselného podniku. Nulová a negatívna potreba prevádzkového kapitálu. Hodnotenie veľkosti tohto kapitálu.