Reprise et repreneurs d'entreprises. - Nouzille, V.
Rastúci počet podnikov, ktoré sa dostávajú do ťažkostí - pragmatickejší príklad je rozhodcovský súd, čo sa ilustruje na príklade. Nová generácia preberateľov podnikov - príklady. Tendencie platobných neschopností a úpadkov podnikov. (L'Expension 1991, č.418).