Jak vyrábějí japonské továrny. 1.
Japonský hospodársky zázrak znamená triumfálnu cestu na svetový trh, vysokú produktivitu a akosť a prvenstvo v mnohých odboroch výroby. Japonské formovanie výrobného spôsobu sa vyznačuje tým, že len to, čo prináša vyššiu hodnotu, stojí za rozvoj. Výrobný proces musí byť reťazcom pridaných hodnôt (value added). Charakteristika hlavných zásad dosahovania úspechov vo výrobe.