Usprawnienie organizacji produkcji warunkiem przetrwania przedsiebiorstwa. Sterowanie produkcja i zapasy produkcji w toku. - Bursche, J.
Zavedenie pružného riadenia výroby (MRP) v USA a Európe v 70. rokoch. Zásady činnosti MRP. Báza údajov a jej programovanie. Plán finálnej výroby podniku. Príklady činnosti podľa postupu MRP. Výrobný cyklus a veľkosť série. Parametre systému. Programovanie a vybavenosť.