<Le> rôle de la veille technologique.
Obchod s technologickými zariadeniami. Domáca a zahraničná technológia. Strategické a časové úvahy. Technologická kapacita a životný cyklus. Aké implikácie to prináša pre firmu? Technologické potreby firmy. (Le Progres technique 1991, č.4).