Problém zvaný design. - Kobosil, K.
Rozhovor s riaditeľom Design centra v Českej republike. Zaostávanie designu u čs. výrobcov spotrebného tovaru. Absencia trhových a konkurenčných podmienok ako základná príčina. Prostriedky a formy, ktoré používa Design centrum pri odstraňovaní tohto zaostávania.