Flexible automation and high technology in the U.S. metalworking industry. - Sánchez, A.M
Analyzujú sa investície do strojného zariadenia pre špičkovú technológiu v kovospracujúcom priemysle USA za roky 1972-1986. Skúmajú sa aj investície do dvoch technológií pružnej automatizácie číslicovo ovládaných obrábacích strojov a pružných výrobných systémov. Vitalita špičkovej technológie v tomto odvetví a zmeny v tradičnom inovačnom cykle v dôsledku technológií pružnej automatizácie.