<The> fine-tuned organization. - Hammons, Ch
Na základe paralely s orchestrom rozoberajú sa funkcie a úlohy jednotlivých útvarov a pracovníkov podniku pri zabezpečovaní akosti produkcie alebo služieb. Chovanie a vedenie účastníkov procesu, od najímania pracovníkov, až po vytvorenie želaného produktu.