<The> pursuit of quality through personal change. 2. - Forsha, H.I
Druhá z piatich častí skrátenej verzie knihy H.I. Forshu založenej na téze, že všetky úspešné činnosti v oblasti akosti vychádzajú z osobnostných zmien a zmien postojov účastníkov procesov. Návody na prekonávanie obáv, určenie priority úloh a uplatnenie sedemstupňového procesu za použitia špecifických nástrojov akosti v procese kontinuálneho zlepšovania produkcie. Fungovanie osobnostnej zmeny pri prechode od teórie k praxi.