<The> pursuit of quality through personal change. 3. - Forsha, H.I
Tretie z 5 pokračovaní skrátenej verzie knihy H.I. Forshu založenej na téze, že všetky úspešné činnosti v oblasti akosti vychádzajú z osobnostných zmien a zmien postojov účastníkov procesov. Chápanie a využívanie zmien v postojoch jednotlivca a zlepšenie práce skupiny. Rozvíjanie schopností manažéra k úspešnejšiemu vedeniu organizácie a kolektívov. Štrukturovaný plán na zlepšovanie vzťahov medzi jednotlivcami.