Logistyka w malych firmach. - Hejduk, I.
Vysvetlenie pojmu logistika. Tri oblasti logistiky. Logistický systém. Špecifiká logistiky v malých firmách. Problémy zásobovania malých firiem. Hranice medzi materiálovým hospodárstvom, zásobovaním a logistikou. Problémy pri zásobovaní malých a stredných firiem na nemeckom trhu.