Inženýři v prodejních odděleních.
Ani kvalitné výrobky sa dnes nepredávajú samé. V prvej línii konkurenčného boja o zákazníka stojí predajný inižinier. Predajný inžinier musí vedieť pracovať v tímoch spolu s finančnými, marketingovými a organizačnými špecialistami. Základom jeho úspechu je zmysel pre predávanie. Čiastkové schopnosti tohto zmyslu. Uvedenie ôsmich tém, ktoré sú pre úspech predajného inžiniera najužitočnejšie.